Midsommar 1997

1997 års midsommarfirande skedde till sjöss. Jag och Maria och vår då 8 månader gamla Denise hyrde tillsammans med några vänner, Hugge — Uffe och Katinka — en Vinga 30 av en bekant till Uffe. Vi avgick från Herräng och tog oss ut mot Grinda skärgård. Jag minns i skrivandets stund inte vad ön hette, Sandholmen kanske.. Där la vi till och käkade gott som sig bör. Några av oss ville vidare till Grinda och fira själva aftonen där men majoritetens mening av att vi hade det bättre där vi låg. Det var väl ingen direkt trevlig tripp kantad av tjafs och oneighet och det var trångt och alla gick varandra på nerverna. På natten när vår bebis ville ha mat fick jag inte igång det förbannade gasolköket och Denise fick äta kall välling vilket som tur var gick ner. På midsommardagen åkte vi till Grinda och åt glass och handlade lite men därifrån åkte vi hem då oenighet och tjafs gjort resan mer till en plåga än förnöjelse.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.