Loggboken öppnad

I Loggboken kommer jag fortsättningsvis att skriva om alla marina äventyr och strapatser. Jag är uppvuxen nära havet, både i småland och Västerviks skärgård och senare i livet i Stockholms norra skärgård vid Åkersberga och Österskär, samt den södra delen runt Muskö.

Det är något speciellt med havet och det spelar ingen större roll om det är motorbåt, segelbåt, roddbåt, kajak, vindsurfingbräda eller vattenskidor :) Havet har alltid, med några få undantag i livet givit mig ro i själen. Jag har aldrig varit rädd för havet även om jag känner djupaste respekt för dess kraft. Rädd har jag i och för sig varit ombord på stora Finlandsbåtar, en rädls att dö som en kattunge i en fisksump, en rädls som utvecklades efter Estonia-katastrofen men som även fanns där tidigare.

Men här i loggboken ska det bara pratas om positiva skärgårdsupplevelser hoppas jag. Kanske blir jag båtägare själv en dag, en dröm jag närt länge.

Så mycket nöje!

[tags]Båt, Båtar, Båtliv]/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.