Börja nytt jobb

Idag började jag nytt jobb. Efter 2½ år i Landstingets tjänst kändes det läge att gå vidare. Jag kommer sakna kollegorna som fan men resandet i jobbet kommer bli skönt att slippa. Att åka mellan sex vårdcentraler i nacka som en skottspoling på tåg och bussar släpandes på allehanda dataskrot är jobbigt :-)

Dock blir det mer resa nu än någonsin verkar det som. CanIT är en internetleverantör med ett fåtal anställda som levererar lite mer anpassningsbara tjänster till företag och privatpersoner och jag ska nog pyssla med support och ratta Linux mer på heltid. Har ju pysslat en del med det lite vid sidan av i Landstinget, satt upp deras första epost-server på Linux. Vi får väl se hur länge den får leva nu när jag slutar…

Dock som sagt mer resa, CanIT har kontor i Gamla stan och Arlanda stad och det är till det sistnämnda kontoret jag ska åka, 4 timmar pendeltåg totalt tur och retur varje dag. Det kommer bli att lasta väskan med CD-skivor och batterier…

[tags]CanIT, Linux, Stockholms Läns Landsting, SLL[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.