Studiebesök på Canit

Idag var vi ett gäng på studiebesök på Canit AB som är en liten internetleverantör med högsäte i Arlanda Stad. Jag har varit kund där ett bra tag nu, för att dom är en av få som erbjuder shellaccess och möjlighet att läsa mail textbaserat i Pine. Har haft kontakt med dom och fått mycket bra service.

Så jag drog ihop ett gäng och bjöd in oss. Det var jag, Nisse, Ante, Joche, uffe och Greven. Vi fick göra ett litet besök i deras arbetsrum och serverrum som inte var så stort men väldigt coolt. Sedan satt vi ner och fikade med personalen och dom berättade och vi frågade. Det var riktigt skojigt!

En liten tanke har väckts i mitt huvud om att försöka söka mig vidare och då till ett sådant ställe. Lämplig miljö, fantastiska utvecklingsmöjligheter och kul folk där jag redan har skitbra kontakt med en av de anställda. Har växlat mycket mail under året som gått.

Men i takt med att allt mer här på landstinget blir mer och mer grafiskt så känns ett sådant ställe med helt textbaserad arbetsmiljö som en riktig höjdare.

[tags]Internet, Internetleverantör, Internetleverantörer[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.