Julbord på Grinda med Canit

Jag fick i uppgift av min chef Jörgen att ordna årets julbord.

Canit ämnade bjuda alla anställda, frilansare och respektive på julbord. Jag fick i uppdrag att anordna det hela. Eftersom jag är lite skärgårdstokig och jag och Maria spenderat semester på Grinda och jag visste att de hade julbord på värdshuset, bestämde jag att där fick det bli. Vi samlades på kontoret i gamla stan halv tolv för att ta en pilsner tillsammans. Mia och Jesper var med som bara var ett halvår. Denise sov över hos mormor. Klockan 13 avgick båten från Slussen och på väg ut hölls baren fri av vår chef och stämningen blev snabbt på topp. Vi satte oss till bords vid 4-tiden. Det var väldigt trevligt och givetvis gott. När vi skulle åka hem var det bäcksvart och de små grusvägarna var väldigt hala, i stort sett ren is. Det för förknippat med skratt och halkningar som vi tog oss tillbaka till båten och for in mot stan igen. En del gick vidare på lokal efterråt men jag och Mia åkte hem.

[tags]CanIT, Julbord, Grinda, Grinda Värdshus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.