Söka nytt jobb

Idag har jag faktiskt varit på anställningsintervju på Telenordia. Jag har faktiskt börjat tröttna på resandet upp till Arlanda och Egge har slutat och gått till UUNET, ett annat företag i samma bransch fast LITE större. Restiden suger och jag har svårt att komma ur sängen och jag får inte jobba på distans. Herre gud, 4 timmar om dagen i bara restid.. först flyttade vi in till gamla stan vilket var strålande för mig. Buss till gullmarsplan och sedan tricken ett par stationer, rena semestern. men när vi fick besked om att kontoret där skulle läggas ner, började det kännas tungt. Vi får väl se hur det går..

[tags]CanIT, Telenordia, Anställningsintervju[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.