Ännu en anställningsintervju

Nej precis, Telenordia ville inte ha mig så jag letar vidare. Nu är det Egge som drar i mig och vill att jag ska flytta med till UUNET och det låter väldigt trevligt. Dom sitter i Kista/Helenelund så restiden blir aningens bättre. Jag slipper halva tågresan mot Märsta och jag slipper de krånglande bussförbindelserna till Arlanda Stad.

Kändes väldigt bra och mycket skön stämning. Det där kändes inte alls lika bra på Telenordia, det klickade inte för att uttrycka sig så. Men här var det annorlunda. Klart mer positiva till min synskada och ledarhunden. Så, vi får väl se!

[tags]CanIT, UUNET, Telenordia, Anställningsintervju[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.