Resa till USA

Så närmar sig då avresans stund med stormsteg. Tidigt imorgon bitti går flyget, först mot Amsterdam och sedan vidare mot Dulles Airport i Washington DC och sedan med taxi vidare mot Fairfax. Det känns otroligt läskigt! Biljetterna på fickan, allt med ledsagning dubbelkollat och packningen genomgången om och om igen.

När jag kommer fram ska klockan vara ca 18 i USA och 23 här hemma i Sverige. En flygresa på typ 10 timmar plus lite väntetid. Jag har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv!

Telefonen jobbet köpt inför resan, en Motorola L7089 fungerar hyfsat. Det är en trippelbandare så att den även ska gå att nyttja i USA och det känns som en trygghet. Coolt att man kan sitta i en taxi i en delstat på andra sidan Atlanten och nås på sitt vanliga 070-nummer hemma i Sverige. Det är ganska ballt!

[tags]Arbete, Tjänsteresa, USA[/tags]

Motorola 7089 Triband

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.