Julbord med UUNET

Så var det dags för julbord med UUNET. Vår chef hade bestämt att samtliga anställda och respektive var välkomna. Jag och Maria var barnfria. Båten skulle avgå mot Nacka strand från Strandvägen och vi skulle göra sällskap dit med Per ”Samuraj” Nilsson (min favoritsäljare på jobbet), Anna och hennes kille Roland. Rätt snart blev vi osams om vägen till Strandvägen =) Roland och Anna lutade åt att båten avgick från Operan medans vi ämnade gå mot Dramaten. Det uppstod bråk och slutade med att jag, Mia och Per gick mot Strandvägen — den riktiga Strandvägen =) Vi hade suttit en god stund på båten och druckit öl och ätit snacks när Roland och Anna kom flåsande i sista minuten. Julbordet var skoj och det var fullt ös och stämningen var på topp. Vi hade haft ett ganska slitsamt men oerhört roligt år sedan jag började i maj och detta kändes verkligens om en uppskattning från vår arbetsgivare och det kändes helt klart som en bonus att våra respektive fick följa med vars uppoffring knappast
var mindre som fick stå ut med all tid vi jobbade över och inte var hemma med våra familjer som vår chef Håkan uttryckte saken. Det var i vart fall väldigt uppskattat! Vi tog oss tillbaka mot stan med buss och for hemmåt.

[tags]UUNET, Julbord[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.