Toto-konsert

Jag, Mia, Egge och Karin packar bilen och far mot Göteborg!

Vi bilade ner under fredagen. Barnen var hos mormor. Efter ett evigt cirkulerande bland eneklriktade gator runt hotellet där vi skulle bo, lyckades vi komma fram och parkera. Vi tjeckade in på Hotell Robinsson, ett jättemysigt hotell. Vi hann vila en stund på våra rum innan vi begav oss Scandinavium. Jag tyckte konserten var en besvikelse, mest för ljudet. Diskanten och Totos gnissliga gitarrer skar i öronen och det var första konserten i livet där jag tidvis använde öronproppar. Gruppen i sig är ju bra som fan. Efter konserten gick vi genom ett nattlivat Göteborg och det var en väldigt trevlig stämning. Har alltid tyckt bra om både staden och dess invånare. Vi åt kvällsmat på MC Donnalds. På morgonen åt vi frukostbuffé i hotellets matsal, en av de allra mysigaste sakerna med att vakna upp ute på resa. Hemma äter jag på sin höjd en macka eller liten tallrik fil och kopp kaffe, men nu åt jag ägg, bröd, fil, kaffe och en massa gott. På lördagsförmiddagen gick jag och Maria på prommenad till hamnen och strosade och sedan gick vi med Egge och Karin i en galleria och Karin shoppade kläder. På kvällen åt vi mat på en restaurrang som jag glömt namnet på, ingen jättehöjdare sådär med öl går ju alltid ner. Efter ännu en natt i skön hotellsäng och frukostbuffé packade vi åter in oss i Egges Golf och började lägga mil bakom oss igen. Käkade lunch på någon vägkrog och hämtade våra barn frammåt eftermiddagen. Klart trevlig resa och ett härligt avbräck från vardagen.

[tags]Toto, Göteborg[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.