I Amsterdam

Nu sitter jag på huvudkontoret i Amsterdam. Jag och Egge är här för att träffa våra kollegor. Vi åkte hit tidigt i måndags morse och åker hem vid 19-tiden ikväll. Just nu är jag svårt bakfull! Vi var ute med Egges kompis Chrille igår och käkade på indonesisk restaurang och åt våldsamt gott och mycket. Drack tydligen väldigt mycket också, 11 pilsner! Jag mår verkligen skit men det är rätt välförtjänt och väääldigt roligt! Så man är inte så enormt produktiv idag hehe :)

[tags]Arbete, Tjänsteresa, Amsterdam[/tags]

Schiphol, Noord-Holland, The Netherlands

2 reaktioner till “I Amsterdam”

  1. Haha…. inte att förglömma sena måndagkvällens promenad till hotellet genom öde gator och erbjudande om att köpa kul piller… ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.