Badrepotage i Radio Stockholm

Imorse när jag, Egge och joche var på Eriksdalsbadet och skulle bada blev vi anfallan i entrén av reportern Björn (har glömt hans efternamn) från radio Stockholm. 6.30 denna kulna aprilmorgon gjorde han en vandring på stan för att se vilka morgonvanor Stockholmarna hade. Vet inte vilken sorts utstrålning jag har som alltid drar till mig sånt där trots att man helst vill vara ifred =)

Men där stod vi i alla fall och intygade hur skönt och motiverande och uppfriskande det var, bara en massa lögner =) Trött, frusen och skulle helst stannat kvar i sängen vore väl mera nära sanningen :). Men visst, våra badningar är uppfriskande och rätt OK när man väl druckit morgonkaffet efter badet och begett sig mot jobbet. Då först känns det rätt OK i kroppen. Sedan att man är lite extra trött mot sluten av dagen, men det är en sån där skön trötthet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.