Gräsänkling och sjuk

Maria och barnen tog Kustpilen till Hultsfred för att hälsa på en kompis en vecka. Först hade jag glatt mig åt att få vara solo i huset, jobba, komma hem till ett tomt hus och bara rå om mig själv, läsa bok, ta en öl efter jobbet utan att någon väntar och tjatar :-) Men synden straffar sig själv, det blev inte så bra. Magsjuk så att jag inte kunde jobba men tillräckligt frisk för att tycka synd om mig själv. Jävligt ensamt och ruskigt tråkigt och tyst och jag saknar dom som fan.

Dessutom var Sussie här för vi skulle ut och fika och då upptäckte hon en knöl i Farris mun som visade sig vara en svår tumör, det kommer han nog inte att klara av :-(

[tags]Ledarhund, Gräsänkling[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.