Jag blir snart tokig!!!

Någon jäkla investeringsfirma i Amsterdam har fått tag på mitt mobilnummer och ringer 3–4 gånger per dag och frågar om jag inte vill investera i aktier i ena eller andra bolaget — i synnerhet sådana man aldrig hört talas om. Det är ju inga måttliga summor de vill att man betalar! Med största sannolikhet båg!

Först ville dom att man la in en liten pott på $100.000 så skulle det växa med x antal procent per år. När jag försökte avfärda dom med att sådana pengar inte fanns och la på ringde dom igen. Till slut ledsnade jag och sa att jag var ett utfattigt gatubarn som var prostituerad och alla mina surt förvärvade pengar gick till knark och sprit. Då säger den jävla idioten att han återkommer. Några timmar senare ringer han igen och har pratat med sin manager och denne har godkänt en mindre pott på endast $10.000 som speciallösning för mig :D Jag hade lätt svårt att sluta skratta!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.