Hösttankar

Jaha, just i dessa timmar borde vår nya båt stå på ett lastflak på väg mot Stockholm. Beräknad leverans på fredag förmiddag. Visst är jag orolig =) Tänk om något går sönder! Men dom kan nog sin sak. Vi håller tummarna. Annars då? Ja efter tre veckors sjukdom och fortfarande inflammation i bihålorna har jag äntligen blivit ordinerad penecelin. Det är bara två dagar kvar på en grym två-veckorsperiod på jobbet. Sedan ska jag försöka vara ledig när min kollega återvänder från bärs och vackra brudar i Brasilien. Jag hade tänkt vara ledig fram till 7:e januari och bara rå om mig själv, min blivande fru, barnen och vår nya båt. Julen känns rätt meningslös. Bara för barnen. Det var länge sedan jag slutade känna något för den. Nu är den bara jobbig, prestigefylld och ångestframkallande. De senaste sex åren har vi spenderat hos Marias mamma och pappa och i lugn och ro ätit gott och druckit gott. I år ser det ut att bli hysteriskt farande hit och dit till kalas och annat. Känns inte bra. Lev väl alla. På återskrivande..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.