Titt på lokaler

Idag va jag med Lena o barnen o tittade på Tingshuset i Västerhaninge. Vi har prel bokat den lokalen för fest. Dom hade julmarknad där den här dagen så vi passade på att åka dit. Ett jätte charmit hus mötte oss, rött med vita knutar o fönsterluckor…jätte fint!!! Men lite litet kanske. men de gick nog o ordna tänkte vi :) Senare på kvällen va vi iväg igen, jag Lena o Lennart o även min mamma o Jenny, till Vendelsö Bygdegård. Först hittade vi itne dit. Sen när Jocke väl fick tag i tanten som skulle visa oss tället visade de sej att hon glömt bort ….hmm vims tant :) Men hon va där när vi tillslut hittade. Min första tanka va… Oj va litet!! Men de va jätte gulligt o de hade ett jätte fint allmogetak från 1600 talet i mittrummet. Men efter mycket diskution kom vi fram till att här skulle vi apsolut inte få plats!!!! Sen åkte vi hem till oss o fikade o jag visade Lena klänningsfotona från gårdagen.. O till min lycka så tyckte även hon att klänningen va jätte fin . o att de nog skulle kunna gå att sy en sån. Så nästa vecka ( hoppas jag ) ska vi iväg o titta på tyger o så… Längtar ……. :)

[tags]Bröllop[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.