Nytt år!!!

Jaha, då va vi inne på samma år som vårt bröllop ska ske.. o de känns jätte bra :) Nu kan mna börja räkna dagar, o man behöver inte säga ”vi ska gifta oss nästa år” :) Nu känns de bra med all planering, klänning är inköpt, o tärn klänningar fixade. Nu ska jag bara prata med Lena om näbbklänningar för hon ska sy dom :) Maten är nu så gott som bestämd, vi gör den själv, de blir sååå mycket billigare då. Vi ska nog göra förätt med toast med röra av kassler, rödlök, äpplde o dill, cremefraich Varmrätt, tjälknöl med potatisgratäng o sallad Efterrätt: glass med varma hallon. O de känns bra, vi får hjälp av min mamma o Lena o Carina. Sandra har oxå erbjudit sej o hjälpa till, Fast hon ska göra mitt smink oxå :)

[tags]Bröllop[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.