Klääänning med stort KKK!!! :)

Idag va jag inne i stan med Carina hennes syrra Kicki o deras store syrras dotter Sandra. Vi skulle kolal på tärnklänning till Carina. På bröllopsbutiken så skulle hon prova ett antal klänningar så då passade jag på o titta lite till. Sen provae jag ett antal som va fina men inet jag. Fick reda på att de va rea, så jag bad Carina o Kicki titta efter nåt att prova. De är så roligt, man säger att man itne gillar klänningar utan axelband eller med stooora tjolar… Men nu kom dom med en klänningen utan axelband, o den satt som handsken… :) Men, den va tajt hela vägen ner så de va inget som jag ville ha, men den förändrarde mitt syn på klänningar. Nu ville jag ha en utan eller med tunna axel band. Jag gick in o skulle ta av mej klänningen då kommer Carina o säger ”Mia , jag har hittat din klänning!!” Jaha säger jag , hämta en åt mej :) De visar sej att de ären dockex, o att de är den enda som finns kvar, men, den som satt på dockan va stl 38, så jag fick prova den… Åhhhh, jag bar njöt, den va bara föööör fin!!! Stooor tjol, med mycket tyll under, o så smala axel band, med pärlor, behöver bara sys in lite grann o korta axelbanden….sne sitter den perfa :) Så nu blev de så att jag köpte denna klänning som jag dessutom fick 30 procents rabatt på, istället för att låta Lena sy upp en åt mej. Jag är myycket nöjd!!!!!!! :)

[tags]Bröllop, Brudklänning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.