Ljusare tider

Jaaa, vi går verkligen mot ljusare tider. Det känns helt underbart! När man går ute och solen skiner, kan man smått börja känna hur solen värmer i ryggen och ansiktet, det är helt underbart. Efter en lång tids vinterdvala och rätt tung period, känner man som sann sommarmänniska att det börjar ordna upp sig. Ledarhunden Teodor har åkt tillbaka till Hundskolan för en liten extra ”duvning”. Ett sorgeämne är dock att vår käre Labrador Faxe troligtvis kommer lämna oss. Han är åtta år nu och vi har bestämt att han ska få leva sina sista år någon annanstans. Vi letar just nu en familj åt honom där han kan få springa lite mer och kanske lite större ytor att röra sig på. Vi hoppas vi kan hitta någon som kan ge honom det han behöver. En sten i bröstet är det helt klart att tänka på att han ska flytta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.