Våren är snart här!!

Ja det kan man verkligen säga. Runt påsk var det strålande väder. Nu är det lite kallare igen men det finns ändå hopp om livet. Som du säkert läst på vår ”Senast nytt”-sida har idag min ledarhund Teodor återvänt hem från Hundskolan. Arbetet med att få båten vårrustad är i full gång och vi har vårstartat motorn, bytt bensinfilter, slangar och allt sådant som behövdes och motron gick som en klocka. Nästa helg ska vi tillsammans med några goda vänner utför allt målningsarbete som behövs göras, såväl botten, som taket i ruffen och överbyggnaden utvändigt behöver snyggas till lite. Det är tur att vi har vänner som både vill och verkar ha lust att hjälpa till =) Det går så mycket fortare då. På återhörande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.