Vi är åter en hundfamilj

Efter en tids avsaknad av ledarhund och efter att Faxe flyttat, har det varit ganska tomt och tyst här. Vi har saknat klor och tassar mot golvet och de välkomnanade svansviftningarna och fnysningarna. Vi fick i dagarna veta att vår Faxe fått ett bra hem hos en kille i Karlstad. Idag kom vår andra hund, ledarhunden Teodor hem från Hundskolan i Solefteå. Nu väntar en veckas miljöträning hemma med instruktör och sen får vi köra vidare själva igen och hoppas på att det går bättre den här gången. Välkommen Teo!

Se ledarhunden Teo träna med husse i hinderbana på Almåsa Konferens i Väster Haninge:

Se ledarhunden Teo träna på dressyrplanen:

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.