Coca Carola i Åkersberga

Så var det dags att åka till det som fortfarande känns som ”hem”, Åkersberga, både för miljön och ungdomens toner..

Jag och Joche åkte upp mot Åkersberga för att titta på Coca Carolas gigg på Tommys Grill i Åkersberga centrum. Vi såg till att vara där i god tid för att få plats och hinna svälja några bägare innan det var dags. Vi var på riktigt gott partyhumör. Jag trodde mina äventyr i Åkersberga var preskriberade. Jag menar, jag flyttade ändå härifrån på nyåret -93/-94. Men i kön hugger nån tag i min arm och säger med sträng röst ”dig vill jag prata med!” Därefter Tommys välbekanta skratt och han undrar om det är dags att komma hem nu =) Väl inne på Tommys som vuxit lite sedan sist beställer vi öl och går ut på altanen och slår oss ner. Vid bordet bredvid sitter Jonas Winberg, gitarrister in Coca och tar en pilsner innan spelningen, han känner givetvis igen mig eftersom man gör sitt bästa att alltid stå längst fram och sällan missar ett gigg med världens bästa punk/rockband. När det slutligen var dags, soundcheckning, stämning av instruemnt, stod vi såklart där, längst fram med en kall pilsner lätt lutad mot Jonas stärkare. Ett otroligt fartigt gigg som vanligt och hes och utan talförmåga efterråt. Det är bara att konstatera, dom är bäst!

[tags]Coca Carola, Åkersberga[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.