Grundkurs 2 på Almåsa

Igår kom jag tillbaka från Almåsa där jag varit på kurs i 4 dagar. Jag och Teo har varit på uppföljning på så kallad grundkurs 2. Jag var orolig för hur det skulle gå med lydnad och allt men det gick suveränt bra! Teo var väldigt följsam och både han och jag skärpte oss nog märkbart och det gav en hel del ny inspiration.

Kursdeltagarna var väl sådär halvroliga. Men det var en del roliga instruktörer där och ett studiebesöksgäng från en syncentral söder över och jag umgicks mest med dom och gick långa promenader till Söderby brygga och liknande. Väldigt trevligt.

Se ledarhunden Teo träna med husse i hinderbana på Almåsa Konferens i Väster Haninge:

Se ledarhunden Teo träna på dressyrplanen:

[tags]Hund, Hundar, Ledarhund, Ledarhundar, Labrador, Labradorer[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.