Möhippan

Ja, jag hade tänkt jag skulle skriva om min möhippa. Den som jag först trodde att jag inte skulle få någon, Och sedan blev nåt som jag känner att jag inte vill tänka på, trist men det är sant!

Jag vill absolut inte såra någon, jag menar de var snällt av alla att fixa en, men, de verkade som att ingan hade någon fanatiasi eller känner mej alls. Jag känner mej mest besvärad av att prata om de tyvärr, men så är det. Onsdagen den 12 juni var en ganska trött och tråkig dag. Jag kände mej lite irriterad över att möhippan inte hade varit än, jag ville liksom inte ha den så nära inpå bröllopet. Min farmor fyllde år denna dag och de skulle fira henne på Häringe slott, min mamma ringde och ville att jag skulle följa med, och jag sa nej, jag va för trött och jag va på dåligt humör. Men hon gav sej inte och då fattade jag att nu va de på G med möhippa. Shit tänkte jag, jag är inte alls på humör. Jag visste att Jocke va på sin svensexa och de kändes lite trist att de skulle va samma dag men men, Jag duschade och gjorde mej i ordning, tog ungarna och gick iväg. På vägen ut stannade jag och pratade med grannarna och sa att nu är jag på väg till Möhippa, inte alls skoj och veta att man va på väg till sin möhippa. Jag vill ju bli överraskad, jag älskar överraskningar. I alla fall, jag kom hem till morsan och ungarna sprang som vanligt i förväg, jag kom upp och där va de tomt förutom morsan. Men så kom de ut ur köket och försökte överraska mej, men de gick ju itne eftersom jag visste de va där. Ja ja tänkte jag och försökte le… gick på toa och så bar de av mot stan på tåget. De hade hängt en plastmugg runt halsen på mej så när vi kom fram till tåget åkte tärnan med vin fram och meningen va väl att de skulle supa mej full, men de gick inte för jag hade inte ätit eller druckit speciellt mycket på dagen så jag ville bara ha lite, man villl ju inte må illa och få ont i huvudet redan innan stan. Kom fram tilll Centralen, där släpade de mej in på Åhlens till en provhytt, där fick jag jätte vackra kläder, en hel dress i lila frotte, oeverhört snygga stövlar en lila skjorta sen satte de upp fem tofsar i håret, jag vart jätte vacker. Jaha tänkte jag, iinte mer utspökningar och alla garva så klart, Men jag brydde mej inte för de stör mej inte för fem öre att se lite pucko ut ett tag. Ut på gatan gick vi och de va knappt några som tittade på mej för de är ju inte SÅ ovanligt med sånna här möhippor om jag säger så. Några gick iväg för att inhandla lite saker, de kom tebax med en låda, banarner, gurka och kondomer. De gjorde en låda som skulle hänga om min hals med en prislista va alla dessa saker skulle kosta. Och meningen va att jag skulle trä kodisarna på gurkorna eller bananerna, oerhört skoj! Jag skulle gå runt och gapa och försöka sälja de här, men jag vägrade öppna munne, hatar att gå runt och gapa som en idiot. Så de gjorde de andra istället, Men ingen brydde sej. Sen gick vi in på SF för att gå på toa, när jag kom ut va Jockes brors fru och Jockes syrra där, de va ju kul. Sen gick vi vidare och de andra gapa och försökte sälja, men de gick inge vidare måste jag säga, Folk har väl ledsnat på sånt här nu mera. Och dessutom va klockan typ fem på eftermiddan, då är ju folkk på väg hem från jobbet och har väl itne tid, ork och lust med sånt här. I allafall, sen gick vi iväg till tåget igen, jag va tvungen att bära den för bannade lådan hela tiden. Hur tung och jobbigt som helst. Jaha tänkte jag, vart ska vi nu då. Jo SKOGÅS!! Jaha, va gör man i Skogås, jo man studsar inet på en Karaoke-ställe och käkar, Jävlgit got mat visserligen, och vi hade jätte trevligt ändå tills klassiker nummer tåv kom in, en strippa!! Shohej, jag lovar de hade bokat honom för deras skull, för jag tyckte de bara va jobbigt. Han va nästa intill äcklig. Så närgången, nä de va jobbigt . Och de andra hade oerhört kul åt min chockade reaktion, inte så kul kanske men men, va gör man itne för sina vänner J Sen när han va klar och jag hade hämtat mej så gick vi in till Karaoke-delen och de nästan tvingade mej att gå upp och sjunga, och jag vägrade så klart för jag HATAR att sjunga!! Men då kom Sandra till min hjälp och sa att e de nåt Mia hatar så är de att sjunga kariåki, tack Sandra!! Ja nä, där slutade kvällen vid ett snåret, jag drack ett par ragnar och vi pratade och hade rätt kul. I slutet till lät de mej i alla fall att byta om, tack för de. Sen åkte vi hemmåt. Jocke va på väg hem då han med, så de vart ju en rätt tidig kväll. Sen efteråt fick jag höra att Jocke försökte få in mej till stan för att ta in på ett hotell, men de gick inte. De som körde mej hem hade ingen lust eller ork, jag vet inte så tyvärr blev de inge, för de hade varti så himla kul och överaskande tycker jag, jag hade blivit sååå glad, men men, nu blev de inte så tyvärr och jag fick träffa min blivande hemma istället. Sen fick jag även reda på att Jocke försökt få med min ny förvärvade vänner från gården, han hade gett telefonnummer och allt, men ingen hade ringt dom, trist tycker jag, för de är super trevliga människor och jag hade blivit välidgt glad om de kommit med. Jag fick alltså en myycket klassisk möhippa, med många inslag som jag inte gillar, jag uppskattar inte stripptease, han va dessutom ful. Och jag hatar att sjunga. Hade jag fått välja hade jag velat göra nåt mer kreativt, eller gått på SPA eller ja, de finns massor man kan göra med mej , jag är ju inte tråkig liksom. Men ett stort tack till er som va med, och tack för att ni fixade en möhippa och jag hoppas ni inte blir altl för ledsna efter/om ni läst detta: Sandra, Carina, Kicki, Liza, Mikaela, Karin, Lotta, Camilla, Nina. Hoppas jag inte glömt någon, för har jag de så vet ni ju att jag är senil :)

[tags]Bröllop, Möhippa[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.