Det närmar sig semester och giftermål

Hej dagboken. Efter en lång och ganska arbetsmässigt trasig höst och vår känns det nu helt OK när semestern närmar sig. Jag är inte säker på att den kommer göra att det blir roligare att gå tillbaka till jobbet, men den ger än lite andrum och tid att tänka på annat. I år blev det bara 3 +3 veckors ledighet med 3 veckor jobb emellan. En vecka i skärgården är given i år igen. Och nu är det bara 5 dagar kvar till bröllopet. På lördag händer det och vi är mycket nervösa. Vi tror att allt är klart, bara lite inhandling och själva matlaget kvar samt köpa allt vin och öl. Det är i och för sig inte så bara. Men det ska nog gå bra. Sedan är vi man och hustru och det kommer nog kännas mer än märkligt, men underbart!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.