Denise får sin första protes

Nu har denise varit utan höger öga i typ 20 dagar och vi har fått en tid hos en protesmakare som jag själv gått hos i många år. Vi fick en helt egen tid för att det skulle ges utrymme för en lång pedagogik eftersom det är första gången. Och till slut gick det bra. Det blev en del trisklande, muta och lätta hot och till slut gick det som en dans. Protesmakerskan tyckte vi fått komma lite väl sent, att 20 dagar utan öga inte är optimalt.

Men nu var det i alla fall gjort och vi ska väl på ett återbesök ganska snart.

[tags]Barn, Barncancer, Cancer, Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Barnsjukhus, Ögon, Protes, Proteser[/tags]

Solna, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.