Brev från Faxe

Idag fick vi äntligen ett livstecken från vår Faxe som omplacerades för ett år sedan. Vi har inte haft någon kontakt med hans nya husse och har inte vetat vad han heter eller har för mejladress. Bara att han skulle bo i Karlstad.

Idag fick vi mejl från Faxe och hans husse som hade surfat förbi vår hemsida som av en händelse. Jag vet inte om han satt och sökte men hamnade i alla fall hos oss. Och vi fick lite bilder på honom och det känns såklart otroligt kul att han har det bra!

Husses föräldrar bor söder om Stockholm men själv pluggar han i Skövde och de verkar ha det bra.

[tags]Djur, Husdjur, Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Omplacering, omplaceringshund[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.