Beat Butchers firar 20 år!

Och alla bra band är där, Coca Carola, Köttgrottorna, Krymplings etc.

Jag och Joche gick på den konserten. Det var skyst väder och medans band som man inte ville se lirade, drack vi öl i utebaren. Vi kollade Roger Karlsson, Köttgrottorna och givetvis Krymplings och Coca Carola. Krymplings ljud var helt värdelöst och öronen tjöt värre än någonsin efterråt, nästan så jag blev lite skraj. Men Coca var underbara som vanligt! Det enda tråkiga den spelningen var en alldeles för överförfriskad idiot som fick för sig att stage-diva. Ingen hade någon större lust att ta emot honom så vi gjorde så gott vi kunde för att hålla undan hans sparkande fötter. Jag fick en spark rakt över ögat. Men på raka armar lyfte vi honom ut åt sidan och när publikhavet tog slut, störtade han i bandets ölbord med ett jävla brak. Han gjorde sig nog jävligt illa och tog sig inte därifrån för egen maskin. Men det kunde han gott ha, pucko!

[tags]Beat Butchers, Coca Carola, Köttgrottorna, Krymplings, Roger Karlsson[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.