Tandemcykel

Vi har letat efter en tandemcykel länge och nu har vi en på prov.

Vi har fått låna en av en idrottsförening som inte längre använder dem. En rätt cool tävlingscykel med bockstyre och supertunna racingdäck. Liten besvikelse att det bara var 16 växlar och V-bromsar men den har några år på nacken. Vi ska se om vi ska behålla den. Eftersom det är en tävlingscykel är allt minimalt tilltaget. Allt för att det ska väga så lite som möjligt och ge så lite motstånd som möjligt. Däcken är som sagt enormt tunga och varje hjul väger typ ingenting. Till och med kedjan är enormt tunn. Vore intressant att se vad hela cykeln väger, men det kan inte vara många kilo =)

[tags]Tandemcykel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.