Mer elarbete

Denna dag var vi ett barn kort och packade väskan med kaffe och mackor och begav oss ut mot båten. Barnen behövde annat än gården hemma och pappan behövde fortsätta sitt fixande med elsystemet tills den planerade turen till mina föräldrar kommande helg. Jag fortsatte där jag slutade i förrgår med att flytta instrument från att vara konstant igång från dess att huvudströmbrytaren slogs till över till startnyckeln. Svårt att komma åt under instrumentpanelen och ett virr-varr av trådar om vart annat. Den som kopplat in detta skulle man vilja…. hårt. Men jag lyckades flytta amperemätaren samt ansluta en summer till oljetryckslampan. Men mycket längre än så kom jag inte. Egentligen skulle jag vilja montera ner styrningen och göra om hela instrumentpanelen men jag vill ogärna riva det som nästan fungerar. Det finns ingen dokumentation på någonting och gud vet vilka speciallösningar som döljer sig där inne. Det får bli myrstegsmetoden tills det någon gång i framtiden ser mer ordentligt ut där under. Vid 17-tiden stängde och låste vi, kontrollerade förtöjningar och åkte hem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.