Vrak, naturhamnar och skärgårdskrogar

Jag har under en tid samlat informationer om vrak, naturhamnar och skärgårdskrogar, både från egna erfarenheter och från nätet. Nu håller jag på att bygga en ny del av den här båtlivs-sajten där det kommer finnas tillgängligt inom kort hoppas jag. Det här är egentligen sådant man bör ägna sig åt vintertid men då är inspirationen inte på topp som bekant =) När allt är klart ska man kunna få detaljerad information, namn och position och annat om vrak, naturhamnar och skärgårdskrogar och annat. Man ska även kunna ladda ner vald inforamtion i en färdig fil kompatible med sjökortsprogrammet SeaClear. Det arbetet kommer väl ta en stund men är du intresserad innan, går det bra att maila så skickar jag filen i SRW-format.

[tags]Vrak, Naturhamnar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.