Slangholmarna

[Bild på 4 barn bakifrån] [Bild på 4 barn framifrån]

Det skulle ju bli regn men dom hade som vanligt fel =) Vi lastade in oss i Galadriel tillsammans emd Ulrika och Mattias med barn och styrde mot Slangholmarna. Det blåste en del och Mysingen gick ganska grovt men annars var det skönt väder. Vi ankrade på svaj och åt lunch. Sedan lastade jag och matte ungarna i micron och gasade in till en av holmarna och vallade barnen. Här var jag mycket som ung, grillade, drack öl och seglade Trissjolle ner från landstället på sydöstra Muskö. Lite nosalgi att återvända till samma lilla sandstrand som det var många år sedan jag besökte.

Barnen samlade snäckor och badade fötterna i 14°:igt vatten. Till slut var vi tvungna att vända hem igen, motvilligt åter mot allvaret.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.