Baddag

Nu har min semester börjat och lilla Miranda har kommit till världen och då kommer givetvis det fina vädret! Jag och min ena dotter och Mattias med familj tog deras båt till Kaffeholmen för sol och bad och fika. Frun fick stanna hemma med vårt nytillskott som är för liten för sådant ännu så länge. Ön ligger nära hemmahamn och det är ofta varmt vatten där. Vi la oss på ostsidan i lä för vinden men med sol. Barnen badade inte utan lekte mest på stranden och samlade snäckor. Det var inte direkt varmt i vattnet men klart okej badtemperatur för en badkruka som mig =) Jag hann bara titta till vår egen båt så att hon låg där hon skulle. Får susa ner imorgon och jobba lite. Idag var parkeringen överfull och alla båtmänniskor var där. Lite tråkigt — för dom — att det måste vara strålande sol för att dom ska bry sig om sina båtar. Jag älskar att vara där lika mycket när regnet öser ner och det blåser på. Då stänger man om sig, drar på värmen och njuter av smattret mot taket och rutorna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.