Återbesök på Huddinge.

Idag va vi på Huddinge sjukhus för att göra PKU test o väga o se så att lillan mår bra.

Kl 9 skulle vi va på M88, BB support, fånigt namn tyckte vi… lät som nån data avdelning eller nåt :) Vi kom lite försent som vanligt men de gjorde inget. De började med att göra ett hörseltest som visade utmärkt hörsel, puh, man va ju lite nervös! Emilia va tyst o duktig under undersökningen så hon fick klistermärken :) Sen kom BM in o vi skulle väga. Jag va super nervös för tänk om inte mjölken räcker till o att hon gått ner massor.. Men inte då, nu väger hon 3195 så de va fullt godkänt :) Så nu känns de lite bättre med ammningen. Bm kollade även så att hon låg rätt vid bröstet o de gjorde hon, så jag hoppas nu att mina sår snart försvinner o att jag vet att mjölken räcker till henne så jag kan slappna av. PKU testet gick oxå bra, de gjordes med Miranda åt o hon vart inte alls ledsen, tack o lov. Hatar de där testet annars,, de gör ju så ont i hjärtat när bebisen är ledsen för att de gör ont!! Sen va vi klara o fick en godkänt stämpel :) Så nu är vi hemma o de verkar som att de är mat dax igen för lillan :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.