Glass på stan

Premiär tur på stan med Miranda i sommarvärmen.

Idag va vi iväg in till stan o ut på Djurgården för att äta glass. De va jätte härligt väder o allt flöt på så bra. De va skönt o komma iväg en sväng måste jag säga. Vi tog båten över till djurgården o de tyckte Emilia va kul. När den kom fram fick hon syn på Grönans bergo dalbana o ville att vi skulle in dit istället. Tror hon kommer o bli en åka galning när hon blir större :) Vi prommenerade bort till glasskioskens om vi alltid brukar äta glass vid, De har jätte glassar o de är inte alls dyrt där. Om man jämför med inne i stan där de kostar flera hundra om hela vår familj ska käka glass. Miranda sov på bra hela tiden. så vi prommerade mot centralen på strandvägen o kollade in båtarna som ligger där. Vi avslutdade dagen med att ta hem Mcd o Miranda sov hela tiden , en lyckad dag måste jag säga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.