Långprommenad på Djurgården

Vi har alltid vart tokiga i långprommenader genom ett sommarvarmt Stockholm.

Och vi kan gå hur långt som helst. Idag åkte vi in med våra grannar med pendeln till stan. Vi gick av i Södra och gick bort till Slussen och tog färgan över till Djurgården. Vi intog mat på en gräsplätt invid kanalen och fortsatte sedan gå långs kanalen och hela vägen runt Djurgården tillbaka till Gröna Lund. Där tog vi båten åter mot Slussen och gick tillbaka till Södra station. En prommenad på över en mil som vår duktiga 4-åring gick, eller snarare sprang utan att klaga det minsta. Bortsett från lite regn och åska som vi skyddade oss emot i lusthusen ute på Djurgården så var vädret perfekt, inte för varmt eller kallt.

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.