Familjen är fulltalig igen

Efter 18 ganska långa och händelserika dagar är barnen hemma igen!

Det kändes ju ganska knasigt att dom skulle vara borta så länge och vi ångrade oss nästan. Samtidigt var det roligt för dom att få resa bort med mormor och morfar när gården här hemma tömdes på lekkamrater och alla klasskompisar försvann iväg på semester. Men nu är dom hemma igen och det är faktiskt riktigt skönt! Idag gick vi och köpte Jespers försenade födelsedagspresent som utlovat, en ny 5-växlad cykel. När vi väl lyckats frakta hem och skruva ihop den gick vi och handlade innan det var dags att åka in till stan. Klockan 7 stod vi på Cityterminalen och väntade Och det var såklart underbart att se dem igen. Jesper fick tårar i ögonen och Emilia hoppade och fnittrade när hon fick syn på sina storasyskon. Hela vägen hem på pendeltåget höll dom låda. Väl hemma åt vi kvällsmat på Sibylla innan vi skildes från mormor och moster Jenny och gick hem. Väl hemma möttes vi av en studsande Labrador och i rummet hittade Jesper sin nya cykel som han givetvis invigde på sista prommenaden med hunden. Kille som han är fattade han det där med växlar och handbromsar på en gång och han vart väldigt glad! Nu har dom äntligen lyckats varva ner och somnat in.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.