Öppen spis

…i radhus, är det möjligt =)?

Vi börjar bli många husägare på jobbet nu och satt som vanligt och snackade med Egge om öppna spisar och kassetter och annat. Jag beklagade mig över hur orättvist livet var som inte fick ha öppen spis. Då visade det sig att Egge just byggt en webshop åt fireofsweden.com som säljer egendesignade öppna spisar som eldas med en gelé baserad på etanol och således helt fri från förbränningsavgaser, enbart vattenånga och kan således användas i vanliga hem. Vi tog oss till butiken Vackra rum på Götgatan för att prova och titta. Det slutade med att vi beställde en spis och idag levererades den! Kanon blev det, bilder kommer snart. Den konstgjorda veden som inte kan brinna döljer burkarna man häller gelén i så det ser verkligen äkta ut. Dessutom trodde vi inte den skulle generera någon värme men det gör den såklart! Mysfaktor!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.