Ny mobiltelefon, Nokia N70

Här om dagen beställde jag och Joche varsin ny telefon. Min ”gamla” Nokia 6260 började glappa i vikfunktionen och det kändes som det vridbara locket började ge med sig lite. Eller så är man bara pilsk på nya prylar, kan va så också :)

idag kom dem, Nokia N70 med kamera och 3G och frontkamera för videosamtal. Ganska liten och platt med lucka för kameran. Känns riktigt trevlig. Köpte den via Tele2 och fick mycket snabb och bra leverans. Och TALKS fungerar mycket bra på den också.

[tags]Mobiltelefohn, Mobiltelefoner, Mobiltelefoni, Nokia, Nokia N70, Symbian, Symbian 60, Symbian S60, Nuance, Talks, Skärmläsare, Synskada, Synskadade, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Funktionsnedsättning, Blind, Blinda, Tillgänglighet[/tags]

En kommentar till “Ny mobiltelefon, Nokia N70”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.