Påsk och vår

Jag undrar hur många av mina vänner som kan tänka sig mig med en sekatör krypa omkring i trädgården =) För det kunde nämligen inte ens jag men upptäcker att det är väldigt trivsamt och att datorn får en nedtonad roll.

Gårdagen var solig och varm. Vi började dagen med en lång promenad som avslutades med inköp av glass på vägen hem. Sedan lekte barnen som besatta utomhus. Jag tog ner klängväxter på vår altan och svärmor ränsade landen på baksidan från gamla rosenbuskar och flyttade smultronplantor. Vi var väldigt flitiga!

På kvällen åt vi lax och ägghalvor med räkor till förrätt och till varmrätt åt vi grillad fläskfillé och invigde därmed vår grill på altanen tillsammans med råstekt potatis. Allt åts givetvis utomhus. Man fick ha en extra tröja på sig och frammåt kvällen slog vi på infravärme och plockade fram gasolkaminen och satt till sena kvällen.

Idag har vi börjat tömma vår framsida som ser ut som en tropisk regnskog. Det ska bli tomt och gräsmatta. Sedan har jag städat garaget och fingrat på Micron som ligger och väntar på sjösättning och att få ligga och guppa bakom Galadriel. Det finns en plan att åka till marinan imorgon och titta till båtarna efter vintern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.