Galadriel ute för försäljning!

Det blev tre väldigt goda år men nu har vi annonserat ut vår stål-fia =)

Igår satte vi ut en annons på blocket.se och har fått stort gensvar. Beslutet att sälja Galadriel efter tre år har mognat under vintern. Det har inte bara att göra med att vi blivit med hus, utan också att viljan och intresset att göra något bra av henne saknas. Det är ju en otrolig båt med utrymmen och möjligheter. När vår bekant köpte henne i juni -99 var min första ganska malplacerade kommentar ”om du någonsin ska sälja, ring mig!” Just då kändes det ganska otroligt eftersom han och hans tjej var lika frälsta som vi var 2003 när vi fick chansen att ta över henne när de flyttade söderut. Men jag är inte tillräckligt händig och lilla tid jag har att försöka går numera åt till vårt hus. Jag har bestämt mig för att ha plastbåt utan några stora projekt, bara täcka av, bottenmåla, sjösätta, ta upp och täcka igen. Men något annat än båtmänniska kommer jag aldrig bli =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.