Lägga golv

Mycket ska man vara med om som husägare — och nu har vi lagt vårt första golv =) Tyvärr gjordes det under tidspress och som vanligt i vår familj — i sista minuten. Jag skulle ha kundbesök och mitt arbetsrum såg ut som en katastrofson. I lördags var vi på IKEA och handlade och igår började jag riva ur den gamla plastmattan som hade börjat trasa upp sig i skarvarna. Då fanns ingen återvändo längre. Innan man fick in snitsen kändes det ganska förtvivlat, mest för att det var bråttom och skulle bli sent. När vi väl kom på grejen hade vi dragit på oss några små skavanker men tursamt nog på ställen där det inte syns. De sista plankorna la vi vid 10-tiden idag eftersom vi inte kunde såga hur sent som helst. Det tog nästan längre tid att montera ihop de nya skrivborden och koppla upp datorerna igen men en timme innan kundbesöket skulle ägar um var allt klart och jag kunde hoppa in i duschen =) Så här efterråt känner man sig klart stolt och några erfarenheter rikare och genast mer mogen
att ta sig ann nästa projekt i huset. Vi fick akutköpa en ny sticksåg eftersom den gamla ligger i båten och jag fick stor glädje av min lufttrycksdrivna ministicksåg för att kontursåga för rör och dörrposter och annat. Mot nya utmaningar! Nu ska jag snart lägga en beställning på ett drygt ton gipsskivor och spånskivor och reglar för att lägga tak och bygga väggar. Man kanske inte är så totalt obegåvad som jag först trodde =)

[tags]ICAP[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.