Köket är funktionellt!

Efter tre veckor eller så, utan kök känns det onekligen helt OK att det äntligen börjar bli klart!

Idag lade jag med pappsens hjälp bänkskivan på plats och det sågades för spishäll och blandare. När det äntligen var på plats började kaoset kännas som kök. Nu återstår bara en returresa till IKEA för att komplettera med lite handtag som saknades och sedan kakel innan fläkten ska sättas upp. Men nu kan vi laga mat och äta normalt igen. Visst har det varit lite kul och det blev väldigt fint! Som vanligt känner man sig lite duktig över att ha fått ihop ett helt kök med bara lite hjälp och en del goda råd. Saker man aldrig trodde man skulle klara av innan man blev husägare. Men det lär dröja innan vi byter kök igen och det ska väl förhoppningsvis inte vara nödvändigt.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.