Nynäs Offshore Race 2006

När sommaren lider mot sitt slut bjuder traditionen båtrace utanför Nynäshamn.

Vi lånade bort ett barn och lånade in ett annat och packade kylväskor och badkläder och gav oss ut mot Yttre Gården och Bedarön utanför Nynäshamn för att titta på offshore. Egge och Karin var med.Vi satte barnen i micron på släp och det var varmt och skönt men inte så mycket sol. Tävlingen varade en timme och efter det fikade vi en stund innan vi tuffade upp mot en badvik där barnen badade som galningar och vi körde eget race med Micron. Emma som vi hade med oss hade aldrig åkt vanlig båt någon gång, än mindre liten snabb. Så där brände vi nog några liter och även vi ”män” blir som pojkar även om farten inte kan mätas ig med offshore-båtarna =)

[tags]Offshore, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.