Resa till Arendal, Norge

Nu är jag på tjänsteresa i Norge med en av mina chefer. Jag tog tåget ner till Göteborg i onsdags morse. Därifrån åkte sedan jag och Ove med bil över till Sandöfjord med båt och sedan vidare till Arendal. Vi kom fram vid nio-tiden och eftersom hotellet var fullt den första natten var vårt boende oklart. Vi letade motell längs vägen men när man behöver dom är dom stängda eller för långt bort.

Väl framme i Arendal träffade vi VDn för företaget som bjduit in oss och han
bjöd in oss att sova i hans katamaran, en helt otrolig båt han byggt
själv. Minns i skrivandets stund inte de exakta måtten men bilder ska jag
försöka lägga upp snart. Så från att kanske behöva sova i bil på någon
parkering slutade det med en koj i mitt rätta element, på en båt :)

Så här sitter jag nu och ska försöka sova. I morgon börjar allvaret och på kvällen lär det bli fest!

[tags]Tjänsteresa, Norge, Arendal[/tags]

Arendal, Aust-Agder, Norway

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.