Resa till Arendal, Norge del II

Nu sitter jag på flygplatsen i Oslo och är på väg hem. Idag bilade vi upp från Arendal och jag blev avsläppt vid flyget istället för att behöva åka omvägen via Göteborg. Skulle kommit fram så sent så det skulle inneburit en övernattning extra.

Torsdagen och fredagen har varit fullspäckad med föreläsningar av olika slag och i torsdags kväll anordnades en fest med liveband och grillning och jag och en annan svensk representant från värdföretaget festade så hårt att vi höll på att bli kvarglömda på festplatsen och missa bussen men det gick bra till slut :)

Det svenska bidraget här skedde idag och blev lite av en flopp kan man säga. Meningen var att hålla ett föredrag om GPS-hjälpmedel hade jag blivit instruerad men det verkade inte vara det värdarna ville höra. Vi hade fått tio minuter på oss och på den tiden hinner man inte säga mycket och för den sakens skull kändes resan ganska onödig.

Men man knyter nya kontakter och lär sig saker så det finns en vits med allt.

Jag gillar Norge och jag gillar flygplatser. Snart ska man få sjunka ner i en flygplansstol och känna doften av kaffe och sedan väntar resan från Arlanda och hem som bara den tar längre tid än resan från Arendal och flygningen till Stockholm. Språket här är som musik i öronen!

[tags]Tjänsteresa, Norge, Oslo, Arendal[/tags]

Gardermoen, Akershus, Norway

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.