Ella är född!!!

Jag skulle vara med på min kära kusins förlossning, o idag va den ända dagen jag inte kunde för att Jocke skulle på kryssning.

O då började de.. Redan på söndagen hade Sandra molvärk så jag misstänkte att de va på g.. På måndag morgon fick jag veta att hon hade värkar som itne gjorde jätte ont med 6-7 min mellanrum. Kl 13 ringer hon o säger att de är på g in, hon har ca 3 min mellan värkar. FAn tänkte jag.. jag som alltid velat va med på en annans förlossning.. ja ja.. va kan man göra :) Hade sms kontakt med Sandra o vid 19 tiden va hon 8 cm öppen o hade klarat sej utan smärtlindring fram till nu.. Jag va så stolt.. duktig :) Kl 21.33 föddes lilla Ella, eller lilla o lilla.. de visadse sej att hom vägde 4000g nånting, kommer inte ihåg eksakta siffrorna o va 51 cm lång.. O allt hade gått så bra så bra.. Grattis Sandra o Kim, ni har blivit föräldrar :)

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.