Väggbygge

Äntligen har väggbygget kommit igång!

Nu har vi äntligen kommit igång med vårt väggbygge som vi dragit på i drygt ett år enda sedan vi flyttade in. Väggen i vardagsrummet var nödvändig för att kunna börja möblera där och ingen av oss har trivts särskilt bra där hittills eftersom det vart för stort och trist. I torsdags och fredags var vi på Bauhaus och handlade material. Så klart blev några reglar fel vilket vi fick fixa i sista sekunden men MP ställde sin bil till vårt förfogande och hjälpte mig att byta. Passade på att köpa båttäckningsvirke på samma gång. När vi väl kom igång var det långt roligare än jag trodde. Egge lovade att hjälpa oss så han, Karin och lilla Tuva var på besök. När allt virke var utbytt och uppburet och lunchen inmundigad kom vi äntligen igång och lagom till middagen var allt klart utom dörrkarmar och gipsskivor. Vi kände oss riktigt duktiga och jag som älskar skruvdragare hade fått en hel dag tillsammans med min bästa vän och skruvlådan =) Nästa steg blir väggarna på barnens rum och jag hoppas vi har lika snälla vänner då =) Allt går så mycket fortare om man är flera.

[tags]Renovering[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.