Väggbygge del II

Idag var det så äntligen dags att fortsätta bygga vägg och fortsätta där vi slutade

Egge och Karin och lilla Tuva kom på besök och vi käkade middag och fortsätte väggbyggandet med att sätta upp gipsskivorna. Egge har gjort sånt förr och det är alltid lättare att vara två med så tunga prylar. Jag snappar upp och lär mig som en tvättsvamp vilket ju är nödvändigt nu när man är husägare =) Så mycket man gjort det senaste året som man aldrig behövt fundera på längre. Vi hann skruva upp det mesta och bryta klart nästan all gips så jag har lite kvar att göra. Sedan är det dörrkarm som ska dit och sen kommer slutfinnishen med spackling och tapetsering. Just den biten lutar det åt att vi låter någon annan göra, men man kanske försöker lite själv först =) Idag har vi också vart och köpt beslag för att bygga täckställning till min och MPs båt. Det är planerat till lördag så vida det inte är snöstorm och drivis. Men det vore skönt att få det gjort så har man ännu en sak på att-göra-listan avklarad och det där med båten är ju lite småviktigt innan vintern kommer på allvar. Stort tack till våra underbara vänner för all hjälp och MP som ständigt får åka till Bauhaus med mig och byta ut allt jag köper fel, som den nybörjare och klåpare man är =)

[tags]renovering[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.