Pappas julklapp

img_21808 dagar för tidigt men sånt är ju inte jätteviktigt för oss vuxna, inte för mig i alla fall =)

När min äldsta dotter avslöjade vad pappan skulle få för julklapp var det lika bra att öppna =) Nu står ölmaskinen på bordet hemma och är invigd 8 dagar för tidigt fast å andra sidan är ju ölen redan monterad och kall och klar för servering på julafton vilket den ju inte skulle varit annars =)

Jag har läst recentioner av OBH Nordicas ölmaskin och tyckt att den sån ska jag nog köpa när jag blir onödigt rik nån gång. Det man säger om att det är lite byngligt att byta fat kan jag hålla med om. En annan nackdel är att den för oväsen när den pumpar upp trycket vilket den gör då och då så den går inte att ha igång nattetid och stänger man av den blir ölen varm igen. Jag plockade ur fatet och la det i kylen efter att jag och MP invigt den =)

[tags]OBH Nordica, Draughtmaster, Öl, Pilsner[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.